Team

Chiropractor:  René van Aalst, MChiro, DC

René van Aalst is een ervaren chiropractor, afgestudeerd aan het Anglo European College of Chiropractic (AECC) met een Master in Chiropractie. Voor hij zijn opleiding begon heeft hij Bewegingswetenschappen gestudeerd en hij heeft additionele kwalificatie in Dry Needling.

Nadat hij meerdere jaren in diverse praktijken in Engeland heeft gewerkt om zo extra ervaring op te doen, is René terug verhuisd naar Nederland om zijn eigen praktijk op te starten.

René is zelf in aanraking gekomen met chiropractie toen hij werd behandeld voor een sportblessure. Toen hij zelf heeft ervaren hoe effectief Chiropractie hem heeft geholpen, doet hij graag dat beetje extra om te zorgen dat iedereen weer optimaal kan functioneren!

Als actieve sporter heeft René een bijzondere interesse in sportchiropractie, de behandeling van sport gerelateerde blessures en revalidatie.

René is geregistreerd chiropractor bij Stichting Chiropractie Nederland (SCN)  (Regristratienummer #405) en lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA)

Chiropractor: Erik Martens, MChiro, DC

Erik wist al op jonge leeftijd dat hij later in de zorg wilde werken, maar in welk beroep bleef lange tijd de vraag. Toen een familielid met langdurige chronische klachten uiteindelijk verlichting vond bij de chiropractor, kwam hij voor het eerst in aanraking met chiropractie. Dit plantte een zaadje en na later zelf ook succesvol behandeld te zijn was de keuze snel gemaakt. Het zaadje is inmiddels uitgegroeid tot een ongekende passie voor het vak.


Met zijn VWO-diploma op zak vertrok Erik naar Bournemouth, Engeland om daar de 5-jarige universitaire opleiding tot chiropractor te volgen aan het AECC. Het was Erik al snel duidelijk dat het bij chiropractie draait om meer dan alleen het behandelen van symptomen. Het achterhalen van de daadwerkelijke oorzaak van klachten en zo de patiënt het beste te kunnen helpen is wat Erik het meest motiveert.


Na de opleiding aan het AECC met succes afgerond te hebben verhuisde Erik terug naar Nederland. Na ervaring op te hebben gedaan bij andere praktijken kwam Erik het team in Duiven versterken.


Erik is geregistreerd chiropractor bij Stichting Chiropractie Nederland (SCN) (Regristratienummer #514) en lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA)